Gele Kwast

Het meest voorkomende probleem waar mensen mee te maken krijgen als ze proberen te leren, is het kiezen van een taal die ze kunnen lezen en begrijpen! Sommige mensen willen in die taal leren spreken, maar anderen geven de voorkeur aan lezen. Lees verder om uit te vinden hoe je kunt leren.

Wanneer je spreekt, creëer je betekenis. Beelden en zinnen die je mooi, cool en exotisch vindt, vinden hun plaats in je geest. Je begint de cultuur om je heen te begrijpen en er een relatie mee aan te gaan. Misschien durf je je zelfs te ontwikkelen!

Hoe te leren? Begin het jezelf te leren, nu! Ik heb het niet over Rosalind of Noam, hoewel die ook geweldig zijn. Ik heb het alleen over gewone dagelijkse dingen. Kunnen jij en ik Engels spreken? Antwoord: JA! Als je zou kunnen beginnen dagelijks in die taal te spreken, hoeveel zou dat je helpen op je weg naar het herinneren van “home sweet home”. Ik zal mijn voorbeeld gebruiken van onze hond die door ons mee naar huis werd genomen. Toen we aankwamen, konden we elkaar niet verstaan, en het was moeilijk voor ons om te praten. Maar met de dag, naarmate we verder weg kwamen, begon ik te beseffen dat ik in de taal spreek die zij verstaat. Zij kan ABC verstaan, maar ik niet. Daarom heb ik tijdens mijn reis naar huis de vooruitgang van mijn conversatievaardigheden gevolgd. Nu ik een niveau van begrip heb bereikt, ben ik klaar om in mijn taal te spreken. Het is niet moeilijk om dat te doen als je ABC kent.

Dus, hoe leer je als je een taal hebt die je kunt spreken en begrijpen? Gemakkelijk! Probeer het eens! Ga even zitten en probeer je voor te stellen dat je met een vriendin aan het praten bent. Wat spreekt haar aan? Wat zijn haar behoeften en wensen? Als u zich kunt inleven in uw vriendin, zult u merken dat u haar dingen kunt uitleggen in haar eigen taal. U zult merken dat andere mensen u zullen kunnen begrijpen, als u hen dingen in hun taal uitlegt.

Het is niet alleen wanneer u een taal hebt dat u veel kunt leren, maar u kunt die taal gebruiken om de producten en de diensten te bevorderen die u hebt. Wanneer je reclame maakt in een taal die je kent, raken mensen geïnteresseerd in wat je te zeggen hebt. Als je een affiliate marketeer bent, heb je meestal een webpagina, en deze webpagina heeft al je informatie, je links en banners. Soms kunt u een artikel publiceren in een taal die u kent als u een internetsite promoot die die taal niet spreekt. Als lezers uw artikelen interessant vinden, zullen ze op de link klikken om meer te weten te komen. Als het hen bevalt wat ze lezen, zullen ze op een hyperlink in het artikel klikken die hen naar de internetsite brengt die dat product of die dienst aanbiedt. Het idee is dat ze kunnen communiceren met een persoon die die taal spreekt.

Mensen kunnen meer over je te weten komen door gewoon je artikel te lezen. Als je iets te zeggen hebt over een product of dienst, kunnen mensen geïnteresseerd zijn om meer over je te weten te komen als ze weten dat je een affiliate marketeer bent. Hoe begint u eraan? Eén woord, “affiliate”. De eigenaar van het product of de dienst zal u links en banners bezorgen die u op uw webpagina kunt gebruiken. Deze banners zullen worden gecodeerd met uw affiliate informatie. Mensen zullen deze links volgen van uw webpagina, naar het product of de dienst die u promoot, en zullen aankopen doen. Nadat de verkoop is afgerond, ontvangt u betaling.

Dus, hoeveel kunt u verwachten te verdienen? Dat hangt af van wat u promoot. U zult over het algemeen een commissie ontvangen van alle verkopen die u hebt gedaan die niet gesponsord zijn door de eigenaar van het product of de dienst. Veel poker websites hebben zelfs een knop op hun site van waaruit je betalingen kunt sturen.

Aangezien u gepubliceerde pagina’s krijgt, zult u ervoor willen zorgen dat u goede inhoud hebt die waardig is om worden gelezen. Elk artikel, of pagina, die u schrijft moet origineel, interessant, en nuttig zijn. Deze artikelen worden op uw website geplaatst, en moeten consistent zijn met het onderwerp van uw webpagina. U kunt tekstlinks toevoegen aan de achterkant van elk van uw artikelen.

Wanneer u een website online, vergeet dan niet om het te maken vol met originele inhoud. Het is geen spammen wanneer u artikelen schrijft om toe te voegen aan de inhoud op de website. De artikelen kunnen kort zijn, slechts twee of driehonderd woorden, maar ze moeten vol informatie zitten. Mensen zullen uw informatie waarderen, als het helpt om hun probleem op te lossen, of als het hen informeert over iets nieuws dat ze niet zouden hebben geweten.

Als u graag verkeer naar uw website wilt leiden, kunt u dit ook doen door gebruik te maken van Google AdWordStores.